1. Toyota uudised ja sündmused
  2. Pöff
Kiirtee

TOYOTA – PÖFFIHUNTIDE JAHIKAASLANE

See oli üle 10 aasta tagasi, kui pöffihunt esimest korda Toyota rooli istus, et kõiki festivalitoimetusi kiiremini ja paremini teha. Aastaid hiljem on hunt endiselt Toyota roolis ning ka Toyota hoiab rooli kino poole, hoolitsedes koos hundikarjaga selle eest, et kinoelamused õigel ajal ja õiges kohas ekraanile jõuaksid.

Aja jooksul on pöffihuntide elu Toyota roolis aina mõnusamaks, säästlikumaks ja vaiksemaks muutunud ning filmijahti peetakse täishübriidi tasase sahina saatel hiilides. Filmirulle on veetud Corolla, Yarise ja RAV4 mudelitega, suur hundikari on mahtunud Proace’i, hunt on sõidutanud kuulsaid režissööre Toyota C-HRiga ja lasknud iseend ka vesinik-elektrilise Mirai tagaistmel sõidutada.

Toyota roolis on pöffihundid nüüd juba miljoneid kilomeetreid sõitnud ning loendamatul hulgal mõnusaid, turvalisi ja säästlikke teekondi on veel ees. Meil on suur au hunti sõidutada, sest nagu ka kinorahva vanasõna ütleb – pöffihuntidega peab ikka ühes ulguma.

Pimedate Ööde filmifestival toimub tänavu 11.–27. novembrini ning toob ekraanile rohkem kui 460 pikemat ja lühemat filmi 75 riigist üle maailma. Vaata lisa poff.eeOpens in new window ja näeme kinos.