1. Toyota uudised ja sündmused
  2. Uus Land Cruiser
Kiirtee

TAGASI JUURTE JUURDE

Esitleme uhiuut Land Cruiserit, mis ühendab uue põlvkonna standardid ja need traditsioonilised omadused, mis on rohkem kui 70 aasta jooksul muutnud Land Cruiseri nime tugevuse ja vastupidavuse sümboliks. Land Cruiseri legendaarne DNA on kombineeritud uute tehnoloogiatega, et pakkuda jätkuvalt suutlikkust nii maastikul kui ka igapäevakasutuses.

Uue Land Cruiseri reserveerimise avame jaanuaris ja esimesed autod jõuavad ostjateni 2024. aasta sügisel.

Viimase 70 aasta jooksul üks enim müüdud mudel – rohkem kui 11,3 miljonit sõidukit

Võimas pärand

Land Cruiser sündis 1. augustil 1951 ja kandis esialgu nime Toyota BJ. Veidi hiljem tõestas see oma suutlikkust, ronides esimese sõidukina edukalt 2390 meetri kõrgusele Fuji mäkke.

Sellest ajast on Toyota ja Land Cruiseri missioon olnud pakkuda autot, mis viib Sind sihtkohta mugavalt ja turvaliselt – seda ka kõige karmimates tingimustes.

Uudsus ja traditsioon

Auto ühendab pärandi ja moodsad trendid, et luua ajatu välimus. Land Cruiseri uudne nurgeline disain rõhutab funktsionaalsuses peituvat ilu.

Sõitjateruum on maasturile omaselt funktsionaalne, istekohti on kas viis või seitse. Näidikupaneel on lihtsalt loetav ning nupud ja lülitid on loodud nii, et neid oleks mugav kasutada ka rasket maastikku ületades. Olulisele kohale on seatud nähtavus juhikohalt.

Uus platvorm, parem suutlikkus

Uus Land Cruiser säilitab klassikalise ja robustse redelraami ning käib suurema Land Cruiser 300 jälgedes, võttes üle uue GA-F platvormi, mis tagab veelgi võimekama maastikusuutlikkuse. Uus raam on 50% jäigem, kere ja raami jäikus on kombineeritult kasvanud 30%.

Uus elektrooniline roolivõimendi

Esimest korda saab Land Cruiser elektroonilise roolivõimendi. See aitab künklikul maastikul sõites vibratsiooni ja lööke summutada ning võimaldab kõigil kiirustel sujuvamalt ja lihtsamalt manööverdada. Uue Land Cruiseri Toyota Safety Sense ohutuspaketi juhiabisüsteemide sekka lisandub ka sõiduraja hoidmise abisüsteem.

Uued jõuülekanded

Uuel Land Cruiseril on 2,8-liitrine diiselmootor, mis on seadistatud suurepärasesse jõudluse ja säästlikkuse tasakaalu. 204 DIN hj / 150 kW / 500 nm mootori võimsus rakendub tänu uuele kaheksakäigulisele Direct Shift automaatkastile, mis võimaldab vedada kuni 3500 kg haagist. 

Land Cruiser First Edition

Euroopasse saabub esimesena erimudel First Edition, mida saab tellida alates jaanuarist.

Piiratud tootmismahuga erimudelit toodetakse Euroopa turule 3000 sõidukit ning see rõhutab eriliste kujunduselementidega Land Cruiseri pärandit ja tõelist maastikuvallutaja olemust. Detailide hulka kuuluvad klassikalised ümmargused esituled ja kaks erilist kahetoonilist värvilahendust: Sand (pruun) ja Smoky Blue (sinine).

UUE LAND CRUISERI GALERII

Avasta uus Land Cruiser, mis ühendab endas traditsioonid ja uudsuse.

Pildid on illustratiivsed. Lõpliku konfiguratsiooni nägemiseks võta ühendust Toyota esindusega.