1. Toyota uudised ja sündmused
  2. Toyota C-HR
  3. Toyota C-HR Design
Kiirtee

Toyota C-HR Prologue

Julge on nüüd veel julgem

Ainuüksi ühest pilgust ideeautole piisab mõistmaks, et Toyota C-HR Prologue on oma identiteedile truuks jäänud. Siiski saab selle järgmise põlvkonna ideeauto disainist järeldada, et asju tehakse ilmselgelt omamoodi, tallatakse sisse oma rada. Endiselt julge Toyota C-HR Prologue’i ideeauto tõestab, et mõnda reeglit tasub rikkuda.

Tahab kõike ja ka saab kõik

Nurgeline, sportlik ja lustlik Toyota C-HR Prologue’i ideeauto ei lähe kompromissile. Suuremate rataste ja kompaktse kere ülendid loovad hoiaku, mis ei jää märkamata. Stiili poolest on see rohkem kupee kui kunagi varem, kuid salong on ruumikam.

Teravajooneline, kuid siiski võimsalt orgaaniline

Toyota C-HR Prologue’i ideeauto väljendab oma muunduvate pindadega liikumist. Teravate joonte sulandumine kauniteks orgaanilisteks vormideks rõhutab disaini põhiomadusi. Tugevad iseloomulikud jooned annavad Toyota C-HR Prologue’i ideeautole tohutu visuaalse mõju.

Ainulaadne ja unustamatu

Omavahel haakuvad vormid ja graafilised signatuurtuled loovad vasarhaid meenutava esiosa. Toyota C-HR Prologue’i ideeauto on eestvaates nagu terava, läbitungiva pilguga hai, mis on valmis edasi sööstma. Vormide haakumise ideed on kasutatud kogu kerel ja see loob ainulaadse välisilme. 

Rohkem kui kaks värvitooni

Toyota C-HR Prologue’i ideeautol on lisaks kontrastsetele metallikhõbedale ja süsinikmustale kasutatud kolmandat värviaktsenti – väävelmusta. Algusest peale kolmevärvilisena disainitud kartmatu ja enesekindel välimus paistab silma. Tulevikul on enesekindlust – kas arvad sama?